Zeeverkenners

De Zeeverkenners

Welkom op de pagina van de Zeeverkenners. De speltak Zeeverkenners bestaat uit een leuke groep van jongens en meiden varierend in leeftijd van 11 tot en met 16 jaar. De Zeeverkenners zijn zoals de naam al aangeeft veel op en rondom het water te vinden. De Zeeverkenners leren hoe te roeien, zeilen en wrikken. Bovendien kunnen ze leren hoe het is om leiding te geven en verantwoording te dragen. Dit alles gebeurt door middel van interessante actieve programma’s die specifiek zijn afgestemd op jongens en meiden van hun leeftijdsgroep.

De Opkomst

De Zeeverkenners hebben elke zaterdag opkomst van 09:00 uur tot ca. 12:00 uur. Naast de opkomst worden er ook roei- en zeilcursussen aangeboden welke dan gegeven worden van 12:00 uur tot ca. 13:00 uur. Tijdens deze cursussen leren de Zeeverkenners roeien, zeilen en leiding geven aan boord. In de zomer zijn de Zeeverkenners voornamelijk op het water te vinden waar leuke zeil- en roeiactiviteiten gedaan worden. In de winter liggen de boten op de wal waar ze door de Zeeverkenners onderhouden worden zodat er ‘s zomers weer in gevaren kan worden.

Een keertje meekijken

De zeeverkenners vinden het altijd leuk om nieuwe vrienden te maken om samen mee te gaan zeilen. Als je interesse hebt om een keer te komen kijken dan kan dat natuurlijk. Je kunt langskomen aan het begin van de opkomst of contact opnemen met de Zeeverkennersleiding. We zien je graag op een zaterdag!

Proefexamens RO/KB/BB

Klik hier om naar de online Roeien 3, Kielboot 3 en Buitenboordmotor 3 proefexamens toe te gaan.

Reacties zijn gesloten.