Welpen

De Welpen

Welkom op de pagina van de Welpen. De Welpen zijn de jongste leden van de Ridder Boudewijn Groep met leeftijden tussen de 7 en 11 jaar. Iedere zaterdag komen we samen op met z’n allen op avontuur te gaan. Dit doen we door middel van allerlei leuke spelletjes, interessante speurtochten, sportieve activiteiten, lekkere kookprogramma’s en creatieve knutselwerkjes.

De opkomst

De Welpen hebben iedere zaterdag van 9:30 uur tot 12:00 uur opkomst. Elke opkomst wordt begonnen met een gezamenlijke opening waarbij de Nederlandse vlag gehesen wordt en de Welpen-wet voorgelezen wordt. Na de opening wordt het programma uitgelegd en gaan de Welpen op avontuur! Rond 12:00 uur wordt de opkomst dan weer gezamenlijk afgesloten. De opkomsten kennen een grote variëteit aan programma’s waardoor er iedere week weer interessante en spannende avonturen beleefd worden. Zo verkrijgen de Welpen basiskennis op vele verschillende gebieden zoals koken, knutselen en het samenwerken in groepjes; maar boven alles is het gewoon de leukste invulling van hun zaterdagmorgen!

Een keertje meekijken

De Welpen vinden het altijd leuk om nog meer kinderen in de Jungle te verwelkomen. Als je interesse hebt om een keer te komen kijken dan kan dat natuurlijk. Je kunt langskomen bij het begin van de opkomst of van te voren even met ons contact opnemen. We zien je graag op een zaterdag!

Zomerkamp 2021

Het is bijna zover. Nog iets meer dan een maand en dan beginnen de zomerkampen. De zeeverkenners gaan dit jaar op kamp naar Brouwershaven en de welpen gaan op ontdekkingstocht naar Bergen op Zoom. De leiding is al in volle gang met de voorbereiding. De kampthema’s zijn nog geheim, maar wij kunnen jullie al wel vertellen dat er dit jaar magische figuren voorbij komen. Dankzij https://www.feestkleding365.nl hebben wij de allermooiste kostuums kunnen regelen en wordt het kamp nog magischer. Kunnen jullie het kampthema al raden? Hebben jullie een vermoeden?

Reacties zijn gesloten.